Horoscop lunar de dragoste
Zodia Taur, luna mai


Sunteti mai mult preocupat in aceasta luna de problemele financiare si de imaginea voastra pe piata muncii, dar nu uitati ca acolo unde acest lucru este posibil si are sens, chiar persoana iubita ar putea fi o partenera ireprosabila si care cu siguranta v-ar sprijini din toata inima , oferindu-va si ocazia de a incepe o activitate noua in care sa aveti la fiecare pas langa voi si relaxarea oferita de un gest cald de iubire strecurat printre activitatile cotidiene.

Ati renascut suficient in ultima vreme si acum va doriti, mai mult ca oricand, stabilitate relationala si liniste pentru a va bucura de avantajele iubirii iar acest lucru cum ar putea fi mai bine facut decat stabilindu-va printre prioritati si retrageri dedicate pasiunilor amoroase alaturi de perechea voastra.

Desi problemele la locul de munca pot deveni ceva mai dificile si apasatoare in a doua jumatate a lunii, veti fi mai tentat sa petreceti alaturi de persoana iubita si de prieteni, dezbatand toate problemele existente in societate asa ca aveti grija sa nu va sapati singuri groapa in acest sens.

Daca partenerul vostru are tendinta de a cauta implinirea amoroasa in alta parte verificati daca nu cumva nevoia lui este de a se simti integrat intr-un grup mai extins alaturi de voi si nu a reusit asta pana acum, ar fi pacat sa riscati o despartire din motive ce nu tin strict de sentimentele voastre.

Discutiile despre cum ar fi ideal sa evolueze relatia voastra de iubire s-ar putea aprinde in a doua parte a intervalului atingand unele probleme pe care le-ati evitat pana acum, asa ca nu va ramane decat sa gestionati cu intelepciune aceste probleme pentru o solutionare comuna optima.

Ati fi in stare sa cheltuiti mai mult in aceasta luna pentru a va satisface poftele amoroase, dar aveti grija sa nu confndati iubirea cu bunastarea financiara, va veti trezi dororat de propriul exces de zel manifestat in actiunile voastre atot-cuceritoare.

Anumite experiente din trecut va pot indemna sa preferati cantitatea in dauna calitatii mai ales acum, dar veti constata ca si in iubire ca in alte aspecte ale vietii, idealul nu poate fi atins fara intelepciune.

Horoscop 2024

Compatibilitati zodii

Compatibilitate numeAstrologie

Horoscop lunar

Ghid Seductie

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   Contact

Versiunea desktop a site-ului