Horoscop lunar de dragoste
Zodia Scorpion, luna maiS-ar putea spune ca nu exista perioada mai plina de evenimente decat aceasta, dar pe planul dragostei , ele au tendinta de a se manifesta mai ales in spatele usilor inchise, unde simtiti un impuls de a experimenta lucruri noi si este bine sa dati frau liber imaginatiei atata timp cat ramaneti ancorat in limitele decentei si ale bunului simt.

Este posibil ca apasarea financiara sau de imagine sa va opreasca in aceasta perioada de la a va manifesta pe plan amoros intr-atat de bombastic si impunator precum v-ati dori, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa va abandonati proiectele si ideile in acest sens, dar veti simti cu siguranta ca lucrul in echipa in astfel de perioade este mult mai eficient.

Atunci cand lucrurile au tendinta de a exploda , mai ales pe plan sentimental, va treziti in mijlocul evenimentelor si , desi ele nu au tot timpul legatura directa cu voi sau cu sentimentele voastre, nu puteti sa nu observati apasarea existenta in jur si care va indeamna sa interveniti cumva, intrucat cu mintea limpede observati mai bine care sunt adevaratele cauze ale situatiei deloc roz existente.

Multitudinea de evenimente si perceptii superficiale despre iubire existente in jur va face sa intelegeti ca nu orice fel de parteneriat amoros duce catre evolutie,astfel ca veti simti nevoia sa va evaluati relatia in acest sens , dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiti drastic in a face acest lucru, nu uitati ca acolo unde exista iubire exista si vindecare, iar acest lucru implica automat si evolutie.

Parca simtiti nevoia sa va extindeti aria de prieteni, mai ales pentru ca nu va simtiti integrati total in gasca existenta acum impreuna cu iubita voastra, dar acest lucru va fi greu de realizat oricum daca si ceilalti amici nu sunt in pereche, asa ca alegeti cu intelepciune.

Felul in care persoana iubita este primita in cadrul familiei voastre nu va convine in totalitate si simtiti in anumite momente o pornire instinctuala de a rezolva odata aceasta problema, insa orice ati face, nu uitati diplomatia absolut necesara in astfel de cazuri delicate.

Surpriza atinge cote maxime atunci cand o aventura pasagera in compania unui persoane cunoscute va arata ca mai exista aspecte pe care nu le-ati descoperit inca ale vietii amoroase si daca va lasati manat in continuare de curiozitate veti putea apoi constata ca traiti o adevarata telenovela amoroasa.

Horoscop 2024

Compatibilitati zodii

Compatibilitate numeAstrologie

Horoscop lunar

Ghid Seductie

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   Contact

Versiunea desktop a site-ului