Horoscop lunar de dragoste
Zodia Leu, luna mai


Munca , munca si iar munca pare ca scrie pe eticheta hainelor voastre in aceasta luna, iar cand simtiti ca nu mai puteti, imboldul de relaxare amoroasa este atat de puternic incat aproape ca ia foc dormitorul, atunci cand ajungeti acasa, asa ca avertizati-va partenera ca sunteti intr-o perioada ceva mai extrema.

Atunci cand imaginea voastra sufera, poate ca este si din cauza ca v-ati pus prea mult timp in prim plan doar pe voi, neglijand dorintele si neluand prea in serios propunerile de innoire ale partenerului, asa ca acum poate fi un moment in care sa lasati mai mult de la voi si sa ascultati si de sfaturile persoanei iubite.

In aceasta perioada iubirea evolueaza prin comunicare, asa ca atunci cand intrati pe taramul jocului amoros, fiti convins ca abordati si includeti aceste aspecte pentru a nu pierde din farmecul interactiunii cu partenera.

V-ati gandit vreodata ca solutia ideala de a impaca lipsa timpului cu necesitatile amoroase ar putea fi aducerea mai aproape a partenerei de viata si gasirea unei modalitati de a o include si pe ea in interactiunile voastre zilnice, chiar si care tin de propriile voastre afaceri?

Uneori aveti tendinta de a aborda problema iubirii mai mult mental si asta va dezavantajeaza, pentru ca desi este nevoie si de ratiune, baza relationala este una afectiv-emotionala, asa ca permiteti-va ca in cuplu sa faceti loc si exprimarii simturilor de tot felul.

Problemele amoroase si cele de familie va impiedica sa va dezvoltati munca, statutul si afacerile la potential maxim in aceste clipe asa ca puteti amana pe viitor planurile de extindere sau cele care nu sunt urgente, sunt momente in care familia si persoana iubita pot deveni fara griji prioritare.

Desi sunteti o persoana devotata familiei, exista totusi momente cand resimtiti clipe de apasare relationala, aceasta indepartandu-se de idealul vostru amoros iar singura consolare vine din partea faptului ca nici in jurul vostru nu gasiti foarte multe exemple mai implinite inspre perfectiune.

Horoscop 2024

Compatibilitati zodii

Compatibilitate numeAstrologie

Horoscop lunar

Ghid Seductie

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   Contact

Versiunea desktop a site-ului