Horoscop lunar de dragoste
Zodia Gemeni, luna mai


Sunteti sub rasfatul planetei Venus in aceasta luna si acest aspect va da ocazia sa abordati idealul mult dorit prin identificare si comunicare , asa ca, mai ales daca sunteti singur(a), nu aveti nici un motiv sa mai stati pe bara, astrele sunt cu voi.

Pornirile voastre instinctuale in domeniul amoros s-ar putea sa nu fie intotdeauna agreate de anumite persoane din mediul vostru de prieteni, dar nu uitati ca este libertatea voastra sa fiti devotati in iubire cui doriti, indiferent de cat de nonconformista este povestea voastra la prima vedere.

Cand credeati ca ati scapat,un fost sau actual partener porneste cu asalt spre a va cuceri cu totul si chiar d ev-ati retrage in mijlocul muntilor , tot n-ati scapa de urmarirea acestuia , asa ca cel mai bine ati face sa discutati si sa lamuriti problemele oricat de dificile ar fi ele, este un moment important in evolutia amandurora.

In ciuda tuturor speculatiilor, idealul amoros ar putea lua luna aceasta figura unei persoane cunoscute ce va viziteaza (la) locul munca iar ochii nu i se mai desprind de la voi, atentie insa, stabilitatea amoroasa ar putea sa nu fie singura pe care acesta o cauta.

Comunicarea despre problemele relationale ceva mai dificile este recomandata atunci cand vine vorba de partener sau prieteni foarte apropiati, la fel si dovezile de dragoste fata de persoana iubita, asa ca pentru diversitate puteti porni un joc verbal amoros pentru a mai destinde atmosfera, niciodata nu se stie de unde sare iepurele, asa ca finalul ar putea fi unul extrem de placut surprinzator pentru voi.

Activitatea amoros-senzuala este foarte bogata in aceasta luna si va puteti trezi cu cele mai indecente si neasteptate propuneri care sa va faca sa ziceti ca nu este adevarat ce vi se intampla, insa toate vin cu un scop si , acolo unde este vorba de atractie, iubire si pasiune, intotdeauna mai este o lectie de invatat sau un adevar relational de descoperit.

Va simtiti mai legati de elementul iubire in aceasta luna, astfel incat celelalte mai pot astepta si inclusiv eventualele apasari financiare isi gasesc alinarea si vindecarea acolo unde exista iubire adevarata

Horoscop 2024

Compatibilitati zodii

Compatibilitate numeAstrologie

Horoscop lunar

Ghid Seductie

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   Contact

Versiunea desktop a site-ului