Horoscop lunar de dragoste
Zodia Capricorn, luna mai


In cazul in care in trecut ati fost nepasatori si manipulativi la adresa persoanei iubite si a familiei/copiilor petru a avea mai mult timp sa va rezolvati alte probleme sociale, ar fi cazul luna aceasta sa acordati mai multa atentie vietii amoroase si familiei, altfel riscati tensiuni ce ar putea escalada catre finalitati nedorite.

In jurul vostru, pornirile instinctuale amoroase par lipsite de ratiune si asta va determina pe buna dreptate sa luati atitudine, mai ales daca este cazul prietenilor apropiati, pentru a le aduce aminte ca iubirea nu trebuie sa fie lipsita de intelepciune.

Norocul va insoteste in ceea ce priveste aparitia partenerilor stabili si demni de incredare in viata voastra si mai mult ca oricand puteti imbina utilul cu placutul, cariera cu clipele magice ale iubirii , toate astea pe un fundal deloc lipsit de inventivitate, tot ce trebuie sa faceti este sa indrazniti sa va serviti.

Sefia voastra in cadrul relatiei este una care nu trebuie sa fie lipsita de includerea si asumarea conceptului de devotament , daca vreti sa fie acceptata si pe viitor de persoana iubita, altfel s-ar putea sa aveti parte de surprize mai putin placute.

In momentul in care cautati idealul in iubire va ganditi si la felul in care v-ar sta alaturi de persoana iubita in ochii lumii , dar nu uitati ca iubirea nu trebuie sa se opreasca la aspecte subiective , ci la intensitatea sentimentelor in primul rand.

Directia noua pe care doriti sa o apucati la locul de munca se leaga intr-un mod foarte strans de integrarea persoanei iubite in acest proiect, astfel ca va aflati in fata unui moment important in care va trebui sa dati dovada de abilitate si decizii inspirate pentru a putea specula in sens benefic evolutiv aceasta oportunitate rara.

Constatati ca si in viata amoroasa nu mai merge fara innoire , asa ca , chiar daca va luati pentru inceput o pauza de reflectie si punere la punct a lucrurilor, in cele din urma va trebui sa luati initiativa pentru a face un pas inainte pe treptele evolutiei in doi.

Horoscop 2024

Compatibilitati zodii

Compatibilitate numeAstrologie

Horoscop lunar

Ghid Seductie

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   Contact

Versiunea desktop a site-ului