Horoscop lunar de dragoste
Zodia Balanta, luna septembrie

Desi astrele va sunt extrem de favorabile in aceasta luna pe taram amoros, asta nu inseamna ca totul va curge de la sine , asa ca luati-va ceva timp pentru a va planifica toate activitatile legate de acest domeniu al vietii.

Activitatile voastre de zi cu zi ajung acum intr-un punct de maxim si va trebui sa nu lasati agitatia sa patrunda in spatiul intim al iubirii, altfel riscati sa ajungeti acolo unde va doriti cel mai putin si anume sa porniti un domino al certurilor cu persoana iubita.

De multe ori va simtiti neputincios in fata destinului amoros si pareti ca faceti cu greu fata situatiilor care apar, dar daca mintea ,inima si inspiratia va sunt solicitate la maxim acest lucru nu inseamna ca trebuie sa abandonati , ci doar ca trebuie sa luati mai mult initiativa pentru a rezolva problemele care va apasa, ele nu vor disparea de la sine fara sa interveniti spre a le rezolva,astrele nu va lasa complet singuri si veti simti asta.

Este bine sa faceti tot posibilul sa nu amestecati problemele de la servici cu cele de acasa, ba din contra sa cautati sa va ajutati alternand timpul alocat intre cele doua, doar asa veti simti ca traiti viata la maxim si ca sunteti in stare sa preluati din mers toate avantajele care vi se ofera.

De multa vreme n-ati mai cunoscut o intensitate atat de mare a sentimentelor si a iubirii iar asta inseamna ca si raspunsul vostru ar trebui sa fie unul pe masura, niciodata sa nu lasati sa treaca pe langa voi sansa vietii, indiferent cat de mult va este solicitata inventivitatea in materie de gestiune relationala.

Uneori veti constata ca anumite probleme relationale au pornit de la felul mai putin adecvat in care ati raspuns in trecut unor provocari mai oneste decat pareau la prima vedere, astfel ca daca doriti sa nu iesiti cu imaginea sifonata, va trebui sa recunoasteti ca nu intotdeauna ati avut dreptate in relatia cu partenerul.

Felul in care comunicati este foarte important in aceasta perioada , pentru ca pana si cel mai mic gest va fi ascultat si analizat de ceilalti, asa ca aveti grija ce parte a strategiei voastre amoroase lasati sa se auda , pentru ca ea va reprezenta eticheta voastra pe viitor.

Horoscop 2021

Compatibilitati zodii

Compatibilitate numeAstrologie

Horoscop lunar

Ghid Seductie

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   Contact

Versiunea desktop a site-ului